HVORFOR COMVIK?

Argumentasjon er noe av det viktigste jeg har lært. Så lenge du kan argumentere for det du sier, har du et grunnlag. Jeg ønsker å argumentere for hvorfor du og din bedrift skal bruke meg og mine tjenester. Noen vil si jeg ikke har nok erfaring, ikke har opplevd nok, og ikke har grunnlaget for å starte dette tekstbyrået.

Jeg har en lyst til å bruke ferdighetene mine, et behov for å skrive og en genuin interesse for kommunikasjon. I tillegg mistet jeg jobben min, og jeg trenger jo en inntekt. Læring kommer gjennom erfaring, og erfaring kommer gjennom læring. Fag som retorikk, tekstforfatterkurs, PR, innsiktsdrevet kommunikasjon, og bacheloroppgaven min i kampanjeplanlegging har gitt meg ulike teknikker, verktøy, et godt grunnlag, og gjort meg til en enda bedre skribent.

Jeg heter Vibeke Vikingstad, er 22 år, og har siden jeg var 15 år, da jeg startet i lokalavisens UNG-redaksjon, opparbeidet meg relevant erfaring. Gjennom studietiden har jeg hatt deltidsjobber som rådgiver, korrekturleser og PR-assistent. I tillegg til et internship i Bergen kommune hvor jeg jobbet med kommunikasjon og tekstformidling i forbindelse med prosjektet Bergen 950 år. Juni 2020 fullførte jeg bachelorgraden min i Kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI, er jeg nå klar til å hjelpe din bedrift med å vokse.

Fortsatt ikke overbevist om at COMVIK er bedriften du vil bruke til gode tekster? Send meg en epost, så fikser vi et godt tilbud.